Kerstpakketten

Kerstpakketten

Ook dit jaar kun je weer kerstpakketten bij ons bestellen. We hebben de volgende flessen uitgezocht:

Domaine Guilleman Brut Élégance

GuillemanwebWe beginnen in de Bourgogne. Hier hebben wij een crémant gevonden die op het terroir geproduceerd wordt wat geografisch gezien op een steenworp afstand van het welbekende champagnegebied ligt. In het dorp Marcenay vonden wij domaine Guilleman. Fabien Guilleman is een jonge wijnmaker die graag experimenteert met zijn wijnen. Zijn Brut Élégance heeft een gelijk percentage pinot noir en chardonnay aangevuld met twee tot drie procent pinot gris. De toevoeging van deze laatste druif maakt deze wijn uniek in de streek. Frisse tonen van appel en volle boterachtige smaken wisselen elkaar af waardoor de fijne, geraffineerde bubbel van deze crémant uitstekend tot zijn recht komt.


Domaine Marcel Moineaux Millésime 2008

Millesime Marcel Moineaux

Als eerste champagne hebben wij de Millésime 2008 van Marcel Moineaux uit Chouilly. Deze grand cru bestaat volledig uit chardonnay waardoor hij het predicaat blanc de blancs. Het resultaat is een volwassen wijn met een complex karakter waarin aroma’s van gedroogde bloemen en brioche naar voren komen. De Millésime is ook in een magnum formaat beschikbaar. Doordat er in verhouding minder zuurstof in een magnum zit ontwikkelt de wijn zich nog beter.


Domaine Bernard Tornay Palais des Dames

Palais des DamesSinds dit jaar hebben wij ons assortiment uitgebreid met een champagne die zich kan meten met de top in de champagnestreek. Bouzy heeft net als Chouilly de grand cru status en hier hebben wij het huis Bernard Tornay gevonden. Het paradepaardje van dit huis is de Palais des Dames. Voor de productie van deze wijn gebruiken zij uitsluitend de druiven van hun beste perceel. De perfect uitgebalanceerde champagne bestaat voor de ene helft uit pinot noir en de andere helft uit chardonnay. De kleur is goudgeel, de geur elegant met een vleugje honing en gekonfijt fruit. De smaak is rond door een combinatie van citrus en bosfruit met een lange afdronk. Een champagne die zich uitstekend laat lenen voor een speciale gelegenheid.


Prijzen

  • Domaine Guilleman – Brut Elegance €12,00 (0,75l)
  • Domaine Marcel Moineaux – Brut Millésime 2008 €22,70 (0,75l) / €48,76 (1,5l)
  • Domaine Tornay – Palais des Dames €29,75 (0,75l)

Deze prijzen zijn exclusief BTW.

De flessen zijn leverbaar in een luxe geschenkverpakking. In overleg is het mogelijk uw logo op de geschenkverpakking te zetten.

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via info@hetgenietschap.eu of 06-24709397.